Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorДрозденко, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-01-31T13:40:37Z-
dc.date.available2020-01-31T13:40:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБондар Н. О., Дрозденко Н. М. Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі»/ Бондар Н. О., Дрозденко Н. М.// Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – Чернігів, 2018. – Вип. 155. – С. 154-158.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541-
dc.description.abstractУ статті розкривається значення міжпредметних зв’язків як ефективного засобу активізації пізнавальної діяльності студентів при вивченні нормативної дисципліни «Технологічне обладнання харчової галузі». Представлена класифікація міждисциплінарних зв’язків з урахуванням системності навчально-виховного процесу у вищій школі. Звертається увага на переваги змістовно-інформаційних міжпредметних зв’язків при вивченні загальних питань курсу. Наводяться приклади різнорівневого використання міжпредметних зв’язків з навчальними дисциплінами при підготовці бакалаврів професійної освіти.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectміжпредметні зв’язкиen_US
dc.subjectнавчальний процесen_US
dc.subjectкоординаціяen_US
dc.subjectінтеграціяen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.subjectзмістовно-інформаційні міждисциплінарні зв’язкиen_US
dc.subjectтехнологічне обладнання харчової галузіen_US
dc.titleМетодичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36.pdf520.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.