Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Назва: | Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі |
Автори: | Бондар, Наталія Олександрівна Дрозденко, Наталія Миколаївна |
Ключові слова: | міжпредметні зв’язки навчальний процес координація інтеграція мотивація змістовно-інформаційні міждисциплінарні зв’язки технологічне обладнання харчової галузі |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Бондар Н. О., Дрозденко Н. М. Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі»/ Бондар Н. О., Дрозденко Н. М.// Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – Чернігів, 2018. – Вип. 155. – С. 154-158. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкривається значення міжпредметних зв’язків як ефективного засобу активізації пізнавальної діяльності студентів при вивченні нормативної дисципліни «Технологічне обладнання харчової галузі». Представлена класифікація міждисциплінарних зв’язків з урахуванням системності навчально-виховного процесу у вищій школі. Звертається увага на переваги змістовно-інформаційних міжпредметних зв’язків при вивченні загальних питань курсу. Наводяться приклади різнорівневого використання міжпредметних зв’язків з навчальними дисциплінами при підготовці бакалаврів професійної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
36.pdf | 520.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.