Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Назва: Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі
Автори: Бондар, Наталія Олександрівна
Дрозденко, Наталія Миколаївна
Ключові слова: міжпредметні зв’язки
навчальний процес
координація
інтеграція
мотивація
змістовно-інформаційні міждисциплінарні зв’язки
технологічне обладнання харчової галузі
Дата публікації: 2018
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Бондар Н. О., Дрозденко Н. М. Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі»/ Бондар Н. О., Дрозденко Н. М.// Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – Чернігів, 2018. – Вип. 155. – С. 154-158.
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається значення міжпредметних зв’язків як ефективного засобу активізації пізнавальної діяльності студентів при вивченні нормативної дисципліни «Технологічне обладнання харчової галузі». Представлена класифікація міждисциплінарних зв’язків з урахуванням системності навчально-виховного процесу у вищій школі. Звертається увага на переваги змістовно-інформаційних міжпредметних зв’язків при вивченні загальних питань курсу. Наводяться приклади різнорівневого використання міжпредметних зв’язків з навчальними дисциплінами при підготовці бакалаврів професійної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36.pdf520.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.