Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯковенко, Борис Володимирович-
dc.contributor.authorТретяк, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.contributor.authorХайтова, Г. Д.-
dc.contributor.authorСимонова, Наталія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2020-09-18T09:33:53Z-
dc.date.available2020-09-18T09:33:53Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯковенко Б. В., Третяк О. П., Мехед О. Б., Хайтова Г. Д., Симонова Н. А. Вплив ксенобіотиків на активність ферментів антиоксидантної системи в тканинах коропа. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету. Сер. Біол. 2017. № 2 (69). С. 76-80.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5141-
dc.description.abstractНаведені дані про активність антиоксидантних ферментів - супероксиддисмутази (СОД), глутатіонпероксидази (ГП) і каталази у печінці та білих м’язах коропа за дії зенкору та натрій лаурилсульфату.en_US
dc.publisherНаукові записки Тернопільського національног педагогічного університетуen_US
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівen_US
dc.subjectантиоксидантні ферментиen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectпечінкаen_US
dc.subjectбілі м’язиen_US
dc.subjectзенкорen_US
dc.subjectнатрій лаурилсульфатen_US
dc.titleВплив ксенобіотиків на активність ферментів антиоксидантної системи в тканинах коропаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.