Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Синтез 5-алкіл-2-аміно-1,3-оксазолівГенджало, Іван Сергійович
2024Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксівГерасимова, Катерина Миколаївна
2024Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировиниТищенко, Анатолій Андрійович
2024Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировиниОдаріч, Богдана Віталіївна
2024Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництвКоваленко, Семен Володимирович
2024Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировиниКорнійчук, Денис Олександрович
2024Сучасні підходи у синтезі 2-аміно-4-арил-1,3-оксазолівТретяк, Іван Юрійович
2024Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінностіТовстоліс, Наталія Володимирівна
2024Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінностіОлійник, Анатолій Анатолійович
2024Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначенняСугоняко, Ольга Володимирівна