Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4039
Назва: | Вища освіта і культура в глобальному цивілізаційному вимірі: виробництво нового знаннєвого продукту |
Автори: | Терентьєва, Наталія Олександрівна |
Ключові слова: | вища освіта знаннєвий продукт глобалізований світ академічна доброчесність |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Вища освіта України в умовах глобалізації суспільтва: монограф. |
Бібліографічний опис: | Терентьєва Н.О. Вища освіта і культура в глобальному цивілізаційному вимірі: виробництво нового знаннєвого продукту. В Кн.: Вища освіта України в умовах глобалізації суспільтва: монограф. / редкол.: Горяна Л.Г., Терентьєва Н.О. ; за наук. ред. М.Б.Євтуха. Київ : Інтерсервіс, 2015-2016. 300 с. С.128-145. |
Короткий огляд (реферат): | Наукова розвідка репрезентує ідею можливого лідерства країни в глобалізованому світі через рівень розвитку людського капіталу як інтеграційного показника, який визначає внутрішні можливості країни щодо продукування знання та його використання в промисловому і суспільному розвитку; нові відносини між країнами, які продукують знання, і країнами, які мають дефіцит знання. Продукування нового знаннєвого продукту представлене через призму академічної чесності (нечесності), що безпосередньо пов’язане з питанням авторських прав та захисту інтелектуальної власності; проз’юмеризму та стресогенності, утвердженням парадигми людиноцентризму та аксіологічної парадигми управління; визначення освітнього лідерства та створення системи меритократії. Репрезентовано авторське бачення міждисциплінарності як основи продукування нового знаннєвого продукту в інформаційному суспільстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4039 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вища освіта і культура в глобальному цивілізаційному вимірі виробництво нового знаннєвого продукту.pdf | 349.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.