Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338
Назва: | Реалізація дидактичних та методичних принципів в процесі формування рецептивних мовних компетентностей другої іноземної мови у майбутніх учителів |
Автори: | Панзига, Оксана Миколаївна |
Ключові слова: | друга іноземна мова фонетична лексична граматична рецептивні компетентності дидактичні та методичні принципи. |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Вісник КНЛУ. Серія “Педагогіка та психологія”. Вип. 23. – С. 129-138 |
Короткий огляд (реферат): | В статті проаналізовані та уточнені сучасні дидактичні принципи, які визначають стратегію і тактику навчання другої іноземної мови у вищих навчальних закладах. На їх основі визначені методичні принципи: комунікативної; міжкультурної; соціокультурної; когнітивно-інтелектуальної спрямованості навчання; взаємопов’язаного навчання видів мовленнєвої діяльності; використання контрастивного підходу; урахування лінгвістичного та навчального досвіду; інтенсифікації навчання; текстової спрямованості навчання. З’ясовані можливості реалізації цієї системи принципів у процесі формування рецептивних мовних компетентностей у майбутніх учителів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8._Панзига_О.М.pdf | 437.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.