Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2020-04-22T17:50:47Z-
dc.date.available2020-04-22T17:50:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВдовенко О. І. Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності / О. І.Вдовенко // Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. – Київ, 2018.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967-
dc.description.abstractСтаття присвячена теоретичному дослідженню педагогічних умов формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність поняття «конкурентоспроможність». Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню готовності до конкурентоспроможності кухарів-кондитерів. Доводиться, що формування якостей конкурентоспроможності в процесі навчання є другою за значенням після отримання знань, умінь і навичок складовою професійного успіху.en_US
dc.publisherНауковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгомановаen_US
dc.subjectготовністьen_US
dc.subjectпедагогічні умовиen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectпрофесійні здібностіen_US
dc.titleПедагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможностіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ КУХАРІВ-.pdf344.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.