Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967| Назва: | Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності |
| Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна |
| Ключові слова: | готовність педагогічні умови конкурентоспроможність професійна підготовка професійні здібності |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова |
| Бібліографічний опис: | Вдовенко О. І. Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності / О. І.Вдовенко // Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. – Київ, 2018. |
| Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена теоретичному дослідженню педагогічних умов формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність поняття «конкурентоспроможність». Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню готовності до конкурентоспроможності кухарів-кондитерів. Доводиться, що формування якостей конкурентоспроможності в процесі навчання є другою за значенням після отримання знань, умінь і навичок складовою професійного успіху. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ КУХАРІВ-.pdf | 344,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.