Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967
Назва: Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ключові слова: готовність
педагогічні умови
конкурентоспроможність
професійна підготовка
професійні здібності
Дата публікації: 2018
Видавництво: Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І. Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності / О. І.Вдовенко // Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. – Київ, 2018.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена теоретичному дослідженню педагогічних умов формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність поняття «конкурентоспроможність». Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню готовності до конкурентоспроможності кухарів-кондитерів. Доводиться, що формування якостей конкурентоспроможності в процесі навчання є другою за значенням після отримання знань, умінь і навичок складовою професійного успіху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ КУХАРІВ-.pdf344.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.