Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2965
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorЛопатко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2020-04-22T17:37:50Z-
dc.date.available2020-04-22T17:37:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВдовенко О. І. , Лопатко Ю. В. Використання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти кулінарного профілю при формуванні практичних умінь учнів. / О. І.Вдовенко, Ю.В .Лопатко // Молодий вчений. - №4 (56).- 2018.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2965-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність використання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти. Розкрито ефективність використання інноваційних методів навчання в закладах професійно-технічної освіти в процесі формування практичних умінь майбутнього кваліфікованого робітника харчової галузі. Висвітлено позитивний вплив активного використання у навчально-виховному процесі ЗПТО інноваційних методів навчання на професійну підготовку майбутнього кваліфікованого робітника. Доведено, що практична підготовка є головним елементом професійного навчання. Зосереджено увагу на впровадженні таких інноваційних методів навчання, які доцільно використовувати в закладах професійно-технічної освіти в процесі формування практичних умінь учнів.en_US
dc.publisherМолодий вченийen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectпрактичні умінняen_US
dc.subjectінноваційні методи навчанняen_US
dc.subjectзаклади професійно-технічної освітиen_US
dc.subjectпідготовка майбутнього кваліфікованого робітникаen_US
dc.titleВикористання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти кулінарного профілю при формуванні практичних умінь учнівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ НА.pdf216.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.