Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2965
Назва: Використання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти кулінарного профілю при формуванні практичних умінь учнів
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Лопатко, Ю. В.
Ключові слова: професійна підготовка
практичні уміння
інноваційні методи навчання
заклади професійно-технічної освіти
підготовка майбутнього кваліфікованого робітника
Дата публікації: 2018
Видавництво: Молодий вчений
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І. , Лопатко Ю. В. Використання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти кулінарного профілю при формуванні практичних умінь учнів. / О. І.Вдовенко, Ю.В .Лопатко // Молодий вчений. - №4 (56).- 2018.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано необхідність використання інноваційних методів навчання на уроках в закладах професійно-технічної освіти. Розкрито ефективність використання інноваційних методів навчання в закладах професійно-технічної освіти в процесі формування практичних умінь майбутнього кваліфікованого робітника харчової галузі. Висвітлено позитивний вплив активного використання у навчально-виховному процесі ЗПТО інноваційних методів навчання на професійну підготовку майбутнього кваліфікованого робітника. Доведено, що практична підготовка є головним елементом професійного навчання. Зосереджено увагу на впровадженні таких інноваційних методів навчання, які доцільно використовувати в закладах професійно-технічної освіти в процесі формування практичних умінь учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2965
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ НА.pdf216.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.