Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorДеркач, А. К.-
dc.date.accessioned2020-04-22T17:32:41Z-
dc.date.available2020-04-22T17:32:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВдовенко О. І., Деркач А. К. Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2014. Вип. 117. С. 254 –258.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964-
dc.description.abstractУ статті аналізуються організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм, спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи, фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Чернігівським центром професійно-технічної освіти.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectкухар-кондитерen_US
dc.subjectпозаурочні та позанавчальні заходиen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectмайстер-класиen_US
dc.subjectфестиваліen_US
dc.subjectконкурсиen_US
dc.subjectгуртки професійного спрямуванняen_US
dc.subjectвиставкиen_US
dc.titleВикористання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИКОРИСТАННЯ ПОЗАУРОЧНИХ І ПОЗАНАВЧАЛЬНИХ ФОРМ.pdf200.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.