Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964| Назва: | Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів |
| Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна Деркач, А. К. |
| Ключові слова: | кухар-кондитер позаурочні та позанавчальні заходи професійна підготовка майстер-класи фестивалі конкурси гуртки професійного спрямування виставки |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка |
| Бібліографічний опис: | Вдовенко О. І., Деркач А. К. Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2014. Вип. 117. С. 254 –258. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті аналізуються організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм, спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи, фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Чернігівським центром професійно-технічної освіти. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ВИКОРИСТАННЯ ПОЗАУРОЧНИХ І ПОЗАНАВЧАЛЬНИХ ФОРМ.pdf | 200,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.