Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2020-04-21T15:49:21Z-
dc.date.available2020-04-21T15:49:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНавчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» [для студ. технологічних факультетів спеціальності «Професійна освіта»] / Т.А. Газука, – Чернігів: ЧНПУ, 2013. –56 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів до вивчення курсу «Товарознавство». До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.en_US
dc.publisherНУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.titleНавчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство».pdf1.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.