Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T15:49:21Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T15:49:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» [для студ. технологічних факультетів спеціальності «Професійна освіта»] / Т.А. Газука, – Чернігів: ЧНПУ, 2013. –56 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів до вивчення курсу «Товарознавство». До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. | en_US |
dc.publisher | НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.title | Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство».pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.