Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888
Назва: | Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» [для студ. технологічних факультетів спеціальності «Професійна освіта»] / Т.А. Газука, – Чернігів: ЧНПУ, 2013. –56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів до вивчення курсу «Товарознавство». До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство».pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.