Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888
Назва: Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство»
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Дата публікації: 2013
Видавництво: НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство» [для студ. технологічних факультетів спеціальності «Професійна освіта»] / Т.А. Газука, – Чернігів: ЧНПУ, 2013. –56 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів до вивчення курсу «Товарознавство». До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2888
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчально-методичні рекомендації до курсу «Товарознавство».pdf1.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.