Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХоруженко, Т. А.-
dc.contributor.authorБорисенко, Н. А.-
dc.date.accessioned2020-04-21T15:47:11Z-
dc.date.available2020-04-21T15:47:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГазука Т. А., Хоруженко Т. А., Борисенко Н. А. Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації [для студ. технологічних факультетів]. Чернігів : ЧНПУ,2011. 88 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.en_US
dc.publisherЧернігів : ЧНПУ імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.titleТоварознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендаціїen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.