Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Хоруженко, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Борисенко, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T15:47:11Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T15:47:11Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т. А., Хоруженко Т. А., Борисенко Н. А. Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації [для студ. технологічних факультетів]. Чернігів : ЧНПУ,2011. 88 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка | en_US |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.