Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887
Назва: | Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Хоруженко, Т. А. Борисенко, Н. А. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Газука Т. А., Хоруженко Т. А., Борисенко Н. А. Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації [для студ. технологічних факультетів]. Чернігів : ЧНПУ,2011. 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.