Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887
Назва: Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Хоруженко, Т. А.
Борисенко, Н. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Чернігів : ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Газука Т. А., Хоруженко Т. А., Борисенко Н. А. Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації [для студ. технологічних факультетів]. Чернігів : ЧНПУ,2011. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2887
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.