Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885
Назва: Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: проект
проектування
проектна діяльність
курсове проектування
зміст курсового проекту
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Газука Т. А. Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» / Газука Т. А. // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. Серія: Педагогічні науки : Збірник - Чернігів: ЧНПУ, 2019. Вип. 160. - С.139 – 143
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання особливостей організації курсового проектування з дисципліни “Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства”, подаються пропозиції щодо методики роботи студентів над курсовим проектом. Автор зазначає, що виконання курсового проекту студентами є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє поєднати теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрями покращення діяльності окремих ланок і закладу в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.