Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2020-04-21T15:36:08Z-
dc.date.available2020-04-21T15:36:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГазука Т. А. Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» / Газука Т. А. // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. Серія: Педагогічні науки : Збірник - Чернігів: ЧНПУ, 2019. Вип. 160. - С.139 – 143en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885-
dc.description.abstractУ статті розглянуто питання особливостей організації курсового проектування з дисципліни “Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства”, подаються пропозиції щодо методики роботи студентів над курсовим проектом. Автор зазначає, що виконання курсового проекту студентами є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє поєднати теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрями покращення діяльності окремих ланок і закладу в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectпроектen_US
dc.subjectпроектуванняen_US
dc.subjectпроектна діяльністьen_US
dc.subjectкурсове проектуванняen_US
dc.subjectзміст курсового проектуen_US
dc.titleОсобливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.