Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T15:36:08Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T15:36:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т. А. Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» / Газука Т. А. // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. Серія: Педагогічні науки : Збірник - Чернігів: ЧНПУ, 2019. Вип. 160. - С.139 – 143 | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2885 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто питання особливостей організації курсового проектування з дисципліни “Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства”, подаються пропозиції щодо методики роботи студентів над курсовим проектом. Автор зазначає, що виконання курсового проекту студентами є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє поєднати теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрями покращення діяльності окремих ланок і закладу в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | проект | en_US |
dc.subject | проектування | en_US |
dc.subject | проектна діяльність | en_US |
dc.subject | курсове проектування | en_US |
dc.subject | зміст курсового проекту | en_US |
dc.title | Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості курсового проектування студентів на прикладі дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства».pdf | 615.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.