Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепко, М. В.-
dc.contributor.authorБондаренко, А. О.-
dc.contributor.authorТкачук (Смикун), Наталія Василівна-
dc.contributor.authorЗелена, Л. Б.-
dc.date.accessioned2020-04-15T16:15:46Z-
dc.date.available2020-04-15T16:15:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтепко М. В., Бондаренко А. О., Ткачук Н. В., Зелена Л. Б. Токсичний вплив DL-метіоніну та DL-лейцину на Lepidium sativum L. Ternopil Bioscience-2019 : матер. Всеукр. наук.-практ. конф., присвячені 80-річчю від дня народження д.б.н., проф. Явоненка О.Ф. та 75-річчю від дня народження д.б.н., проф. Яковенка Б.В. (3-4 листопада 2019 р., м. Тернопіль). Тернопіль : Вектор, 2019. С. 295-298.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2607-
dc.description.abstractМетою роботи було дослідження токсичності DL-метіоніну та DL-лейцину за концентрацій 0,1% та 1,0% щодо тест-рослини Lepidium sativum (крес-салат). Встановлено, що зазначені амінокислоти проявили токсичний вплив на тест-рослину, зокрема на надземну частину проростків (DL-метіонін) та їх кореневу систему (DL-метіонін та DL-лейцин). Проте на енергію проростання та схожість крес-салату досліджені амінокислоти не вплинули.en_US
dc.publisherTernopil Bioscience-2019 : матер. Всеукр. наук.-практ. конф.en_US
dc.subjectDL-метіонінen_US
dc.subjectDL-лейцинen_US
dc.subjectLepidium sativumen_US
dc.subjectфітотестуванняen_US
dc.titleТоксичний вплив DL-метіоніну та DL-лейцину на Lepidium sativum L.en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Токсичний вплив DL-метіоніну та DL-лейцину на Lepidium sativum L..pdf621.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.