Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2576
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лахнеко, К. В. | - |
dc.contributor.author | Мазур, П. Д. | - |
dc.contributor.author | Ткачук (Смикун), Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Зелена, Л. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-15T12:53:04Z | - |
dc.date.available | 2020-04-15T12:53:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Лахнеко К. В., Мазур П. Д, Ткачук Н. В., Зелена Л. Б. Ставлення бактерій Anaerotignum (Clostridium) propionicum NUChC Sat1 до температури культивування. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 27 листоп. 2019 р. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С.40-41. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2576 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було дослідження ставлення бактерій Anaerotignum (Clostridium) propionicum NUChC Sat1 до температури культивування. штам Anaerotignum propionicum NUChC Sat1 відноситься до групи мезофілів з оптимальною температурою культивування (серед досліджених) 19-30°С. | en_US |
dc.publisher | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. | en_US |
dc.subject | Anaerotignum (Clostridium) propionicum | en_US |
dc.subject | температура культивування | en_US |
dc.title | Ставлення бактерій Anaerotignum (Clostridium) propionicum NUChC Sat1 до температури культивування | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ставлення бактерій Anaerotignum (Clostridium) propionicum NUChC Sat1 до температури культивування.pdf | 245.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.