Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2451
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2020-04-14T10:48:54Z-
dc.date.available2020-04-14T10:48:54Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationКоваль В.О. Активність деяких ферментів вуглеводного обміну у печінці коропа за умов інтоксикації фенолом. Біорізноманіття та роль тварин в екосистемах: Матеріали ІV Міжнародної наукової конференції. Дніпропетровськ : Вид-во ДНУ, 2007. С. 156–157.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2451-
dc.description.abstractУ статті представлені особливості вуглеводного обміну коропа лускатого за умов інтоксикації фенолом. Показано, що дія фенолу, активізує ферменти (лактатдегідрогеназу, глюкозо-6-фосфатдегидрогеназу та сукцинатдегідрогеназу), тим самим прискорює процеси гліколізу, пентозо-фосфатного шунту та циклу трикарбонових кислот. Протилежна дія фенолу виявляється на процес глюконеогенезу.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДніпропетровськ : Вид-во ДНУen_US
dc.titleАктивність деяких ферментів вуглеводного обміну у печінці коропа за умов інтоксикації феноломen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.