Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБібчук, Катерина В’ячеславівна-
dc.contributor.authorМіщенко, Тетяна В’ячеславівна-
dc.date.accessioned2020-04-13T18:10:00Z-
dc.date.available2020-04-13T18:10:00Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationБібчук К. В., Міщенко Т. В. Окремі біохімічні показники в печінці коропа за умов впливу гербіцидів раундап і зенкор / Бібчук К. В., Міщенко Т. В. // Екологічні проблеми сільськогосподарського виробництва: ІІ науково-практична конференція молодих учених, м. Київ, 9–11 вересня 2008 року: тези доповіді. – К., 2008. – С. 88–89.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2437-
dc.description.abstractВ дослідженні авторів визначений рівень глюкози, білків та ліпідів в печінці дворічок коропа, що протягом 14 діб перебували під впливом гербіцидів зенкору та раундапу. Одержані дані дозволяють зробити висновок, що за дії зенкору спостерігається певне зниження всіх досліджених показників як свідчення виснаження організму коропа, втрати здатності до адаптації. В той же час, під впливом раундапу вміст білка знижується, кількість глюкози залишається сталою, а загальні ліпіди зростають.en_US
dc.publisherЕкологічні проблеми сільськогосподарського виробництва: ІІ науково-практична конференція молодих ученихen_US
dc.subjectглюкозаen_US
dc.subjectбілкиen_US
dc.subjectліпідиen_US
dc.subjectгербіцидиen_US
dc.subjectпечінкаen_US
dc.subjectзенкорen_US
dc.subjectраундапen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.titleОкремі біохімічні показники в печінці коропа за умов впливу гербіцидів раундап і зенкорen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.