Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2437
Назва: | Окремі біохімічні показники в печінці коропа за умов впливу гербіцидів раундап і зенкор |
Автори: | Бібчук, Катерина В’ячеславівна Міщенко, Тетяна В’ячеславівна |
Ключові слова: | глюкоза білки ліпіди гербіциди печінка зенкор раундап короп |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Екологічні проблеми сільськогосподарського виробництва: ІІ науково-практична конференція молодих учених |
Бібліографічний опис: | Бібчук К. В., Міщенко Т. В. Окремі біохімічні показники в печінці коропа за умов впливу гербіцидів раундап і зенкор / Бібчук К. В., Міщенко Т. В. // Екологічні проблеми сільськогосподарського виробництва: ІІ науково-практична конференція молодих учених, м. Київ, 9–11 вересня 2008 року: тези доповіді. – К., 2008. – С. 88–89. |
Короткий огляд (реферат): | В дослідженні авторів визначений рівень глюкози, білків та ліпідів в печінці дворічок коропа, що протягом 14 діб перебували під впливом гербіцидів зенкору та раундапу. Одержані дані дозволяють зробити висновок, що за дії зенкору спостерігається певне зниження всіх досліджених показників як свідчення виснаження організму коропа, втрати здатності до адаптації. В той же час, під впливом раундапу вміст білка знижується, кількість глюкози залишається сталою, а загальні ліпіди зростають. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2437 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12_Бiбчук_К._В.,_Мiщенко_Т._В._Окремi_бiохiмiчнi_показники_в_печiнцi_коропа_за_умов_впливу_гербiцидiв_раундап_i_зенкор.pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.