Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБібчук, Катерина В’ячеславівна-
dc.date.accessioned2020-04-13T18:07:04Z-
dc.date.available2020-04-13T18:07:04Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationБібчук К. В. Вміст глюкози і глікогену у тканинах коропа в умовах гербіцидного забруднення водойми / Бібчук К. В. // Озера та штучні водойми України: сучасний стан й антропогенні зміни: І Міжнародна науково-практична конференція, м. Луцьк, 22–24 травня 2008 року: тези доповіді. – Луцьк, 2008. – С. 364–367.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2436-
dc.description.abstractВ дослідженні авторів визначений рівень глюкози і глікогену в печінці та білих м’язах коропів, що протягом 14 діб перебували під впливом гербіцидів зенкору і раундапу. Вік риби коливався від 0+ до 2+ років. Одержані дані дозволяють зробити висновок, що більш негативний вплив на всі вікові групи коропів спричинив зенкор. Автори стверджують, що коропи у віці 0+ показали більшу стійкість до негативного гербіцидного впливу і що рівень біохімічної концентрації гербіцидів при цьому не є суттєвим.en_US
dc.publisherОзера та штучні водойми України: сучасний стан й антропогенні зміни: І Міжнародна науково-практична конференціяen_US
dc.subjectглюкозаen_US
dc.subjectглікогенen_US
dc.subjectгербіцидиen_US
dc.subjectзенкорen_US
dc.subjectраундапen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.titleВплив пестицидів на якісний та кількісний вміст аденілатів у тканинах коропаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.