Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2436
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бібчук, Катерина В’ячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T18:07:04Z | - |
dc.date.available | 2020-04-13T18:07:04Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Бібчук К. В. Вміст глюкози і глікогену у тканинах коропа в умовах гербіцидного забруднення водойми / Бібчук К. В. // Озера та штучні водойми України: сучасний стан й антропогенні зміни: І Міжнародна науково-практична конференція, м. Луцьк, 22–24 травня 2008 року: тези доповіді. – Луцьк, 2008. – С. 364–367. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2436 | - |
dc.description.abstract | В дослідженні авторів визначений рівень глюкози і глікогену в печінці та білих м’язах коропів, що протягом 14 діб перебували під впливом гербіцидів зенкору і раундапу. Вік риби коливався від 0+ до 2+ років. Одержані дані дозволяють зробити висновок, що більш негативний вплив на всі вікові групи коропів спричинив зенкор. Автори стверджують, що коропи у віці 0+ показали більшу стійкість до негативного гербіцидного впливу і що рівень біохімічної концентрації гербіцидів при цьому не є суттєвим. | en_US |
dc.publisher | Озера та штучні водойми України: сучасний стан й антропогенні зміни: І Міжнародна науково-практична конференція | en_US |
dc.subject | глюкоза | en_US |
dc.subject | глікоген | en_US |
dc.subject | гербіциди | en_US |
dc.subject | зенкор | en_US |
dc.subject | раундап | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.title | Вплив пестицидів на якісний та кількісний вміст аденілатів у тканинах коропа | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11_Бiбчук_К._В._Вмiст_глюкози_i_глiкогену_у_тканинах_коропа_в_умовах_гербiцидного_забруднення_водойми.pdf | 2.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.