Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБібчук, Катерина В’ячеславівна-
dc.date.accessioned2020-04-13T17:53:46Z-
dc.date.available2020-04-13T17:53:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБібчук К. В. Особливості організації дистанційного навчання під час вивчення дисципліни «Біохімія» у закладах вищої освіти / Бібчук К. В. // Інноваційні технології в освіті : зб. матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції (м. Івано-Франківськ, 9–11 квітня 2019 р.). – Івано-Франківськ, ІФНТУНГ, 2019. – С. 27–28.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2429-
dc.description.abstractУ статті розглядається можливість залучення інноваційних технологій, зокрема електронних (дистанційних) курсів під час вивчення дисципліни «Біохімія» на факультеті фізичного виховання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. В дослідженні застосовувалася система управління навчанням Moodle, яка дозволила розмістити в онлайн-доступі тестові заняття для поточного та підсумкового контролю, відеоматеріали лабораторних дослідів, мультимедійні презентації з лекційного курсу, завдання до самостійної роботи тощо. Автори стверджують, що застосування Moodle можна вважати позитивних досівом, про що свідчить зростання загальної успішності на підсумкових формах контролю та зменшення відсотка студентів, які не змогли опанувати навчальний матеріал.en_US
dc.publisherІнноваційні технології в освіті : зб. матеріалів Міжнародної науково-технічної конференціїen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subjectдистанційне навчанняen_US
dc.subjectбіохіміяen_US
dc.subjectелектронні (дистанційні) курсиen_US
dc.subjectсистема управління навчанням Moodleen_US
dc.titleОсобливості організації дистанційного навчання під час вивчення дисципліни «Біохімія» у закладах вищої освітиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.