Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904| Назва: | Зошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство» |
| Автори: | Карпович, М. С. Левченко, Валерій Борисович |
| Ключові слова: | гриби різноманіття грибів гриби лісів України правила збору грибів |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Житомир-Малин: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка |
| Бібліографічний опис: | Карпович М. С., Левченко В. Б. Зошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство». Навчально-методичне видання. За ред. кандидата с.-г. наук Карпович М. С, кандидата с.-г. наук, доцента В. Б. Левченко. Житомир-Малин : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025 р. 43 с., іл. |
| Короткий огляд (реферат): | У зошиті наведено методичні рекомендації щодо виконання як лабораторних, так й практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби». Подано навчально-методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з освітньої компоненти «Їстівні гриби». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Робочий_зошит_Їстівні гриби.pdf | 36,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.