Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904
Назва: Зошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство»
Автори: Карпович, М. С.
Левченко, Валерій Борисович
Ключові слова: гриби
різноманіття грибів
гриби лісів України
правила збору грибів
Дата публікації: 2025
Видавництво: Житомир-Малин: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Карпович М. С., Левченко В. Б. Зошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство». Навчально-методичне видання. За ред. кандидата с.-г. наук Карпович М. С, кандидата с.-г. наук, доцента В. Б. Левченко. Житомир-Малин : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025 р. 43 с., іл.
Короткий огляд (реферат): У зошиті наведено методичні рекомендації щодо виконання як лабораторних, так й практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби». Подано навчально-методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з освітньої компоненти «Їстівні гриби».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робочий_зошит_Їстівні гриби.pdf36,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.