Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпович, М. С.-
dc.contributor.authorЛевченко, Валерій Борисович-
dc.date.accessioned2025-11-27T13:35:52Z-
dc.date.available2025-11-27T13:35:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКарпович М. С., Левченко В. Б. Зошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство». Навчально-методичне видання. За ред. кандидата с.-г. наук Карпович М. С, кандидата с.-г. наук, доцента В. Б. Левченко. Житомир-Малин : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025 р. 43 с., іл.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11904-
dc.description.abstractУ зошиті наведено методичні рекомендації щодо виконання як лабораторних, так й практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби». Подано навчально-методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з освітньої компоненти «Їстівні гриби».en_US
dc.publisherЖитомир-Малин: Вид-во ЖДУ ім. І. Франкаen_US
dc.subjectгрибиen_US
dc.subjectрізноманіття грибівen_US
dc.subjectгриби лісів Україниen_US
dc.subjectправила збору грибівen_US
dc.titleЗошит для лабораторних та практичних робіт з освітньої компоненти «Їстівні гриби» для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робочий_зошит_Їстівні гриби.pdf36,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.