Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11759Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пригодій, Алла Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-10T08:11:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-10T08:11:09Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Пригодій А.В. Особливості підготовки магістрів спеціальності 015 «Професійна освіта» // Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців : матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції (м. Харків, 12 грудня 2024 року); за заг. ред.: В.М. Нагаєва, Ю.М. Сагачко, Н. О. Єфремової. Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 150-153. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11759 | - |
| dc.description.abstract | Перехід закладів вищої освіти на двоступеневу систему та впровадження магістратури дають змогу визначити здобувачів освіти, які мають потенціал займатися науково-дослідницькою діяльністю на професійному рівні. Магістр – це освітній ступінь, що здобувається на другому рівні вищої освіти та присуджується закладом вищої освіти у результаті успішного виконання здобувачем вищої освіти відповідної освітньої програми. | en_US |
| dc.publisher | Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців : матеріали | en_US |
| dc.subject | заклад вищої освіти | en_US |
| dc.subject | магістратура | en_US |
| dc.subject | професійна освіта | en_US |
| dc.subject | цифрові трансформації | en_US |
| dc.subject | професійна діяльність | en_US |
| dc.title | Особливості підготовки магістрів спеціальності 015 «Професійна освіта» | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Особливості підготовки магістрів.pdf | 115,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.