Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11702| Назва: | Педагогічні умови формування екологічної свідомості у майбутніх кваліфікованих робітників харчової галузі |
| Автори: | Пригодій, Алла Володимирівна Клементьєва, А. |
| Ключові слова: | екологічна свідомість майбутні кваліфіковані робітники харчова галузь професійна освіта технологічна освіта заклад професійної (професійно-технічної) освіти |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи : матеріали |
| Бібліографічний опис: | Пригодій А., Клементьєва А. Педагогічні умови формування екологічної свідомості у майбутніх кваліфікованих робітників харчової галузі // Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, (9 травня 2024 р.) Глухів : Глухівський НПУ ім. О. Довженка, 2024. С. 54-56. |
| Короткий огляд (реферат): | Аналіз психолого-педагогічної літератури переконливо свідчить про те, що в процесі організації певної діяльності для її ефективності необхідно виділяти певні умови реалізації даної сукупності процесів. Для виявлення необхідних і достатніх педагогічних умов, які будуть сприяти формуванню екологічної свідомості у майбутніх кваліфікованих робітників харчової галузі в освітньому процесі ЗПТО, потрібно, передусім, визначити зміст поняття «педагогічна умова». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11702 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Педагогічні умови формування екологічної.pdf | 135,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.