Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінько, Наталія Петрівна-
dc.date.accessioned2025-11-04T11:48:35Z-
dc.date.available2025-11-04T11:48:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМінько Н. П. (2022) Українська національна кухня як культурно-історичний феномен. Перспективи модернізації підготовки майбутніх фахівців технологічної, професійної та культурологічної освіти [Електронний ресурс] : матеріали Всеукр. конф. (Полтава, 2022 р.) / уклад. Є.В. Кулик, І.В. Савенко ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка, каф. основ виробництва та дизайну. Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка. С. 52-58.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11696-
dc.description.abstractВ статті проводиться аналіз українських національних страв, традицій та звичаїв їх споживання. Розглядаються особливості приготування та споживання хліба, короваю, борщу та вареників. Визначається важливість дослідження культурних традицій українського народу та збереження його національної ідентичності.en_US
dc.publisherПерспективи модернізації підготовки майбутніх фахівців технологічної, професійної та культурологічної освіти [Електронний ресурс] : матеріали Всеукр. конф.en_US
dc.subjectукраїнська національна кухняen_US
dc.subjectнаціональні стравиen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectкоровайen_US
dc.subjectборщen_US
dc.subjectкультурна спадщинаen_US
dc.subjectнаціональна ідентичністьen_US
dc.titleУкраїнська національна кухня як культурно-історичний феноменen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Українська національна кухня як культурно-історичний феномен.pdf461,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.