Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, Світлана Григорівна-
dc.contributor.authorПригодій, Алла Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-11-04T11:04:07Z-
dc.date.available2025-11-04T11:04:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНечипоренко С., Пригодій А. Методичні рекомендації щодо удосконалення підготовки конкурентоспроможного на ринку праці випускника ЗПТО у галузі харчових технологій // Дизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, (Полтава, 2023 р.) Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2023. С. 76-81.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11695-
dc.description.abstractЯк показує досвід багатьох науковців «конкуренція є головним координуючим, мотивуючим та організаційним механізмом ринкової економіки». Притаманна конкуренція й сфері соціально-трудових відносин і виникає на ринку праці між роботодавцями, що змагаються за залучення необхідного їм фахівця, та між самими фахівцями за отримання робочого місця. Отже, конкурентоспроможність фахівця стає важливим об’єктом вивчення як економічних, так і педагогічних наук. Мета статті - висвітлення рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності випускників ЗПТО у галузі харчових технологій на ринку праці.en_US
dc.publisherДизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців : матеріалиen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectвипускника ЗПТОen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectринок праціen_US
dc.titleМетодичні рекомендації щодо удосконалення підготовки конкурентоспроможного на ринку праці випускника ЗПТО у галузі харчових технологійen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.