Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675
Назва: Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій
Автори: Пригодій, Алла Володимирівна
Полуян, Анастасія Юріївна
Ключові слова: пізнавальна діяльність
учні
професійна компетентність
харчові технології
заклад професійно-технічної освіти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали
Бібліографічний опис: Пригодій А.В., Полуян А.Ю. Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій // Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали VІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (4 листопада 2022 р.) / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2022. С. 228-230.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні суспільство висуває високі вимоги до якості підготовки майбутніх спеціалістів. Реалізувати себе в майбутній професійній діяльності в сучасних досить складних умовах може фахівець, який володіє професійними знаннями, вміннями, навичками, професійно важливими якостями особистості, а також розвиненим духовно-творчим потенціалом. Становлення такої особистості майбутнього спеціаліста – завдання професійної підготовки у закладах професійно-технічної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пригодій_Активізація пізнавальної діяльності учнів.pdf188,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.