Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінько, Наталія Петрівна-
dc.contributor.authorПригодій, Алла Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-10-31T15:58:37Z-
dc.date.available2025-10-31T15:58:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКурсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» (методичні рекомендації до написання та правила оформлення) / уклад.: Н.П. Мінько, А. В. Пригодій. Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, 2021. 28 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації висвітлюють загальні положення навчально-дослідної діяльності, наукові методи, методику й організацію дослідної роботи студентів, структуру курсової роботи та правила її оформлення та тематику курсових робіт з циклу професійно-практичних дисциплін.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectтехнологія харчової галузіen_US
dc.subjectкурсова роботаen_US
dc.titleКурсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.