Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мінько, Наталія Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Пригодій, Алла Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-31T15:58:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-31T15:58:37Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» (методичні рекомендації до написання та правила оформлення) / уклад.: Н.П. Мінько, А. В. Пригодій. Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, 2021. 28 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671 | - |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації висвітлюють загальні положення навчально-дослідної діяльності, наукові методи, методику й організацію дослідної роботи студентів, структуру курсової роботи та правила її оформлення та тематику курсових робіт з циклу професійно-практичних дисциплін. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів | en_US |
| dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
| dc.subject | технологія харчової галузі | en_US |
| dc.subject | курсова робота | en_US |
| dc.title | Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі».pdf | 942,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.