Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Назва: Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі»
Автори: Мінько, Наталія Петрівна
Пригодій, Алла Володимирівна
Ключові слова: методичні рекомендації
технологія харчової галузі
курсова робота
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» (методичні рекомендації до написання та правила оформлення) / уклад.: Н.П. Мінько, А. В. Пригодій. Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, 2021. 28 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації висвітлюють загальні положення навчально-дослідної діяльності, наукові методи, методику й організацію дослідної роботи студентів, структуру курсової роботи та правила її оформлення та тематику курсових робіт з циклу професійно-практичних дисциплін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.