Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11640Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Плуток, Олена Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-29T17:20:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-29T17:20:52Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Газука Т., Плуток О. Інноваційні технології харчових виробництв у змісті підготовки магістрів з професійної освіти // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 33 (189) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2025. С. 110-114. (Серія: Педагогічні науки) | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11640 | - |
| dc.description.abstract | Проблема підготовка магістрів з професійної освіти у сфері харчових технологій повинна бути вирішена на рівні сучасних вимог до компетентностей майбутніх фахівців, що має забезпечити їх глибокими фаховими знаннями та сформувати компетентності, необхідні для інтеграції інновацій у виробничі й освітні процеси. Важливим є поєднання інноваційних науково-технічних знань з педагогічною майстерністю, що уможливить майбутнім викладачам професійної освіти ефективно передавати сучасні досягнення харчових технологій наступним поколінням фахівців. Таким чином, актуальність дослідження зумовлена потребою в установленні відповідності змісту професійної підготовки магістрів професійної освіти до інноваційного розвитку харчових виробництв, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності як фахівців, так і освітньої системи загалом. | en_US |
| dc.publisher | Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка | en_US |
| dc.relation.ispartofseries | Педагогічні науки; | - |
| dc.subject | інновації | en_US |
| dc.subject | технологічні інновації харчових виробництв | en_US |
| dc.subject | підготовка магістрів | en_US |
| dc.subject | професійна освіта | en_US |
| dc.title | Інноваційні технології харчових виробництв у змісті підготовки магістрів з професійної освіти | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Газука_Інноваційні технології харчових виробництв.pdf | 237,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.