Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-10-29T17:20:52Z-
dc.date.available2025-10-29T17:20:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГазука Т., Плуток О. Інноваційні технології харчових виробництв у змісті підготовки магістрів з професійної освіти // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 33 (189) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2025. С. 110-114. (Серія: Педагогічні науки)en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11640-
dc.description.abstractПроблема підготовка магістрів з професійної освіти у сфері харчових технологій повинна бути вирішена на рівні сучасних вимог до компетентностей майбутніх фахівців, що має забезпечити їх глибокими фаховими знаннями та сформувати компетентності, необхідні для інтеграції інновацій у виробничі й освітні процеси. Важливим є поєднання інноваційних науково-технічних знань з педагогічною майстерністю, що уможливить майбутнім викладачам професійної освіти ефективно передавати сучасні досягнення харчових технологій наступним поколінням фахівців. Таким чином, актуальність дослідження зумовлена потребою в установленні відповідності змісту професійної підготовки магістрів професійної освіти до інноваційного розвитку харчових виробництв, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності як фахівців, так і освітньої системи загалом.en_US
dc.publisherВісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectтехнологічні інновації харчових виробництвen_US
dc.subjectпідготовка магістрівen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.titleІнноваційні технології харчових виробництв у змісті підготовки магістрів з професійної освітиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Інноваційні технології харчових виробництв.pdf237,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.