Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582| Назва: | Технології у харчовій галузі | 
| Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна | 
| Ключові слова: | харчова промисловість харчові технології практичні роботи продукти харчування | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Технології у харчовій галузі : навчально-методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 128 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у змісті яких відображено теоретичні основи технологічних розрахунків виробництва продуктів харчування, надано методичні рекомендації до практичних занять з даного предмету. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582 | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Газука_Технології у харчовій галузі.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

