Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581| Назва: | Методи контролю харчових виробництв | 
| Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна | 
| Ключові слова: | контроль харчове виробництво практичні роботи харчова сировина готова продукція харчові технології | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Методи контролю харчових виробництв : навчально методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 64 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Навчально-методичні рекомендації представлені теоретичним обґрунтуванням практичного використання сучасних методів контролю якості харчової сировини і готової продукції та описом виконання практичних робіт на їх основі. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581 | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Газука_Методи контролю харчових виробництв.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

