Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11317
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіткевич, Артем Олегович-
dc.date.accessioned2025-07-14T09:04:25Z-
dc.date.available2025-07-14T09:04:25Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМіткевич А. О. Особливості протікання глюконеогенезу в тканинах і органах коропа лускатого за дії мікотоксинів Т2 та В1: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 44 групи, спец.: 091 Біологія та біохімія / наук. керівник: к.б.н., доцент О.Б. Мехед ; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 51 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11317-
dc.description.abstractРиба та продукти з неї є важливими складовими раціону людини, оскільки слугують цінним джерелом високоякісного білка. Завдяки сприятливим природним умовам та ресурсам, Україна має усі передумови для активного розвитку аквакультури та досягнення конкурентних позицій серед провідних світових виробників у цій галузі. Водночас одним із серйозних викликів є глобальна проблема забруднення кормів мікотоксинами — токсичними метаболітами мікроскопічних грибів, які можуть спричиняти підвищену захворюваність і навіть масові отруєння серед сільськогосподарських тварин, птиці та риби.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectрибаen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectглюконеогенезen_US
dc.subjectмікотоксини Т2 та В1en_US
dc.titleОсобливості протікання глюконеогенезу в тканинах і органах коропа лускатого за дії мікотоксинів Т2 та В1en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 091 Біологія та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міткевич_Особливості протікання глюконеогенезу.pdf768,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.