Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11317
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міткевич, Артем Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-14T09:04:25Z | - |
dc.date.available | 2025-07-14T09:04:25Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Міткевич А. О. Особливості протікання глюконеогенезу в тканинах і органах коропа лускатого за дії мікотоксинів Т2 та В1: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 44 групи, спец.: 091 Біологія та біохімія / наук. керівник: к.б.н., доцент О.Б. Мехед ; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 51 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11317 | - |
dc.description.abstract | Риба та продукти з неї є важливими складовими раціону людини, оскільки слугують цінним джерелом високоякісного білка. Завдяки сприятливим природним умовам та ресурсам, Україна має усі передумови для активного розвитку аквакультури та досягнення конкурентних позицій серед провідних світових виробників у цій галузі. Водночас одним із серйозних викликів є глобальна проблема забруднення кормів мікотоксинами — токсичними метаболітами мікроскопічних грибів, які можуть спричиняти підвищену захворюваність і навіть масові отруєння серед сільськогосподарських тварин, птиці та риби. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | риба | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.subject | глюконеогенез | en_US |
dc.subject | мікотоксини Т2 та В1 | en_US |
dc.title | Особливості протікання глюконеогенезу в тканинах і органах коропа лускатого за дії мікотоксинів Т2 та В1 | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 091 Біологія та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Міткевич_Особливості протікання глюконеогенезу.pdf | 768,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.