Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМозгова, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-07-09T08:01:46Z-
dc.date.available2025-07-09T08:01:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМозгова К. А. Проєкт цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 т молока за зміну: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник д.т.н., професор Сиза О.І.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 136 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11302-
dc.description.abstractДана робота присвячена розробці проєкту цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 тонн молока за зміну. В роботі розглянуто технологічні аспекти виробництва кефіру, йогурту та кисломолочного сиру, обґрунтовано вибір обладнання, проаналізовано питання контролю якості, санітарно-гігієнічних вимог, екологічної безпеки та економічної ефективності підприємства. Проєкт містить розрахунки витрат ресурсів, характеристику сировини та допоміжних матеріалів, вибір оптимальної технологічної схеми, а також техніко-економічне обґрунтування виробництва. Запропоновані технологічні рішення спрямовані на підвищення ефективності роботи цеху, мінімізацію відходів і дотримання сучасних екологічних стандартів. Результати дослідження та розроблені рекомендації можуть бути використані при створенні або модернізації підприємств молочної промисловості для забезпечення якісної та конкурентоспроможної продукції.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectкисломолочна продукціяen_US
dc.subjectкефірen_US
dc.subjectкефірний продукт збагачений кальціємen_US
dc.subjectйогуртen_US
dc.subjectсир кисломолочнийen_US
dc.titleПроєкт цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 т молока за змінуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.