Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пітізін, Юрій Дмитрович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-09T07:57:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-09T07:57:09Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Пітізін Ю. Д. Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рік.: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 97 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301 | - |
| dc.description.abstract | Кондитерська промисловість є однією з важливих складових харчової галузі, яка займається виготовленням різноманітних виробів, що користуються високим попитом у споживачів, особливо у дітей. Проте, незважаючи на стабільний попит на кондитерську продукцію, підприємства, що займаються її виробництвом, стикаються з рядом викликів, серед яких — потреба в модернізації виробництва, зниження витрат, впровадження нових технологій, забезпечення якості та безпеки продукції. Важливими і актуальними завданнями кожної держави є збереження здоров’я і працездатності населення, збільшення тривалості та поліпшення якості життя своїх громадян. Відповідно до Концепції державної політики України в галузі харчування, пріоритетним напрямом є створення асортименту нових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів | en_US |
| dc.subject | кондитерська фабрика | en_US |
| dc.subject | кремово-збивні цукерки | en_US |
| dc.subject | мармелад | en_US |
| dc.subject | желейно-фруктовий мармелад | en_US |
| dc.title | Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рік | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пітізін_Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів.pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.