Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПітізін, Юрій Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-07-09T07:57:09Z-
dc.date.available2025-07-09T07:57:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citation5 Пітізін Ю. Д. Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рік.: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доц. Лапицька Н. В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 97 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301-
dc.description.abstractКондитерська промисловість є однією з важливих складових харчової галузі, яка займається виготовленням різноманітних виробів, що користуються високим попитом у споживачів, особливо у дітей. Проте, незважаючи на стабільний попит на кондитерську продукцію, підприємства, що займаються її виробництвом, стикаються з рядом викликів, серед яких — потреба в модернізації виробництва, зниження витрат, впровадження нових технологій, забезпечення якості та безпеки продукції. Важливими і актуальними завданнями кожної держави є збереження здоров’я і працездатності населення, збільшення тривалості та поліпшення якості життя своїх громадян. Відповідно до Концепції державної політики України в галузі харчування, пріоритетним напрямом є створення асортименту нових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. У даний час важливим аспектом розвитку кондитерського виробництва є створення інноваційних та високоякісних продуктів, що відповідають сучасним вимогам споживачів, серед яких особливо популярні здорові альтернативи традиційним солодощам, продукти з натуральними інгредієнтами, без штучних добавок та консервантів. Також, з огляду на зростаючий інтерес до здорового способу життя та правильного харчування, актуальним є виробництво кондитерських виробів, які поєднують смачність із корисними властивостями.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectкондитерська фабрикаen_US
dc.subjectкремово-збивні цукеркиen_US
dc.subjectмармеладen_US
dc.subjectжелейно-фруктовий мармеладen_US
dc.titleПроект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рікen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.