Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлудча, Віра Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-07-09T07:51:06Z-
dc.date.available2025-07-09T07:51:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБлудча В. О. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік : бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доц. Лапицька Н. В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 86 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розглянуто проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік. Cкладено та обґрунтовано характеристику підприємства, наведено технологічні схеми та підібрано обладнання для виробництва печива пісочно-відсадного з додаванням меленого імбиру і мускатного горіху збагаченого кальцієм, печива пісочно-виїмкового на комбінованій жировій основі з додаванням шроту волоського горіху, бісквітного напівфабрикату «Калинова Прага» з додаванням порошку плодів калини. Наведено технологічні та енергетичні розрахунки. Дипломний проєкт викладено на 84 аркушaх формату А4; кількість таблиць складає 21; креслення підготовки сировини до виробництва – 1 аркуш формату А1; апаратурно-технологічні схеми виробництва – 1 аркуш формату А1; плани та розрізи – 3 аркуші формату А1.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпечивоen_US
dc.subjectбісквітний напівфабрикатen_US
dc.subjectкондитерська фабрикаen_US
dc.titleПроєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рікen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.