Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлудча, Віра Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-07-09T07:51:06Z-
dc.date.available2025-07-09T07:51:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБлудча В. О. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доцент Н.В., Лапицька; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 86 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розглянуто проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік. Cкладено та обґрунтовано характеристику підприємства, наведено технологічні схеми та підібрано обладнання для виробництва печива пісочно-відсадного з додаванням меленого імбиру і мускатного горіху збагаченого кальцієм, печива пісочно-виїмкового на комбінованій жировій основі з додаванням шроту волоського горіху, бісквітного напівфабрикату «Калинова Прага» з додаванням порошку плодів калини. Наведено технологічні та енергетичні розрахунки.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпечивоen_US
dc.subjectбісквітний напівфабрикатen_US
dc.subjectкондитерська фабрикаen_US
dc.titleПроєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рікen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Блудча_Проєкт кондитерської фабрики з виробництва.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.