Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блудча, Віра Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-09T07:51:06Z | - |
dc.date.available | 2025-07-09T07:51:06Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Блудча В. О. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік : бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доц. Лапицька Н. В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 86 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі розглянуто проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік. Cкладено та обґрунтовано характеристику підприємства, наведено технологічні схеми та підібрано обладнання для виробництва печива пісочно-відсадного з додаванням меленого імбиру і мускатного горіху збагаченого кальцієм, печива пісочно-виїмкового на комбінованій жировій основі з додаванням шроту волоського горіху, бісквітного напівфабрикату «Калинова Прага» з додаванням порошку плодів калини. Наведено технологічні та енергетичні розрахунки. Дипломний проєкт викладено на 84 аркушaх формату А4; кількість таблиць складає 21; креслення підготовки сировини до виробництва – 1 аркуш формату А1; апаратурно-технологічні схеми виробництва – 1 аркуш формату А1; плани та розрізи – 3 аркуші формату А1. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | печиво | en_US |
dc.subject | бісквітний напівфабрикат | en_US |
dc.subject | кондитерська фабрика | en_US |
dc.title | Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блудча В. О. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів .pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.