Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11299
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБережняк, Кароліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2025-07-09T07:42:40Z-
dc.date.available2025-07-09T07:42:40Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБережняк К. О. Проєкт пивоварного заводу потужність 5 млн дал пива/рік : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доц. Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, Ккафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 125 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11299-
dc.description.abstractАктуальність даної роботи полягає в проєктуванні пивоварного заводу з використанням прискореної технології бродіння в ЦКБА. Перевагами встановлення ЦКБА є те, що бродіння та дозрівання пива здійснюється в одному апараті і це в свою чергу мінімізує контакт продукту з повітрям і ризик забруднення. Метою дипломної роботи є розроблення проєкту пивоварного заводу потужністю 5 млн. дал пива на рік з встановленням ЦКБА. На основі досліджень обрано місто для будівництва підприємства, розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва, схему технохімічного контролю та перелічено метрологічне забезпечення.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпивоварняen_US
dc.subjectЦКБАen_US
dc.subjectприскорений спосібen_US
dc.titleПроєкт пивоварного заводу потужність 5 млн дал пива/рікen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.