Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Анна Андріївна-
dc.date.accessioned2025-07-07T12:28:05Z-
dc.date.available2025-07-07T12:28:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКоваленко А. А. Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н. О.О. Корольов; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 109 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297-
dc.description.abstractХлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба. Кваліфікаційний проєкт складається з 12 розділів, списку літературних джерел та графічної частини. В кваліфікаційному проєкті здійснено заходи щодо проєктування хлібозаводу по виробництву дієтичних видів хліба та булочних виробів в м. Чернігів. Кваліфікаційний проєкт містить техніко-економічне обґрунтування проєкту, продуктові розрахунки, підбір технологічного обладнання, санітарно-технічну, будівельну та економічну частини, а також опис охорони праці, технохімічного контролю та заходів з енергозбереження та охорони довкілля на хлібозаводі.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectхлібозаводen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectдієтичні сорти хлібаen_US
dc.subjectсировинаen_US
dc.subjectнапівфабрикатиen_US
dc.subjectвідходи виробництваen_US
dc.titleХлібозавод для виробництва дієтичних сортів хлібаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко_Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба.pdf3,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.