Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Анна Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-07T12:28:05Z | - |
dc.date.available | 2025-07-07T12:28:05Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко А. А. Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба : бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н. Корольов О. О.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 109 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297 | - |
dc.description.abstract | Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба. Кваліфікаційний проєкт складається з 12 розділів, списку літературних джерел та графічної частини. В кваліфікаційному проєкті здійснено заходи щодо проєктування хлібозаводу по виробництву дієтичних видів хліба та булочних виробів в м. Чернігів. Кваліфікаційний проєкт містить техніко-економічне обґрунтування проєкту, продуктові розрахунки, підбір технологічного обладнання, санітарнотехнічну, будівельну та економічну частини, а також опис охорони праці, технохімічного контролю та заходів з енергозбереження та охорони довкілля на хлібозаводі. В результаті проєктування встановлено економічно ефективне обладнання, запроваджено багатофазні способи тістоприготування, зокрема виготовлення напівфабрикатів опари та закваски, які гарантовано забезпечать високу якість виробів. Введено у виробництво асортимент, який складається з хліба Житнього діабетичного, Сайки діабетичної та батону З висівками. Описано санітарні вимоги хлібопекарського виробництва та викладено основи охорони праці на підприємстві, зокрема проаналізовано основні шкідливі фактори виробництва. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | хлібозавод | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | дієтичні сорти хліба | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.subject | напівфабрикати | en_US |
dc.subject | відходи виробництва | en_US |
dc.title | Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба .pdf | 3,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.