Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11122Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пшенична, Тетяна Миколаївна | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T09:22:30Z | - | 
| dc.date.available | 2025-06-18T09:22:30Z | - | 
| dc.date.issued | 2025 | - | 
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту курсової роботи з дисципліни «Менеджмент якості». / Укладач : Пшенична Т.М. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2025. 30 с. | en_US | 
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11122 | - | 
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації до виконання курсової роботи містять вступ, мету та завдання курсової роботи, склад, обсяг і структуру курсової роботи, методичні рекомендації до виконання аналітичної частини, порядок захисту курсової роботи список основної та додаткової літератури, додатки. | en_US | 
| dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US | 
| dc.subject | курсова робота | en_US | 
| dc.subject | розробка тематики | en_US | 
| dc.subject | вимоги до змісту курсової роботи | en_US | 
| dc.subject | вимоги до оформлення курсової роботи | en_US | 
| dc.subject | додатки | en_US | 
| dc.title | Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту курсової роботи з дисципліни «Менеджмент якості» | en_US | 
| dc.type | Book | en_US | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні_рекомендації_щодо_написання_КР – МЯ.pdf | 505,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

