Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11122| Назва: | Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту курсової роботи з дисципліни «Менеджмент якості» | 
| Автори: | Пшенична, Тетяна Миколаївна | 
| Ключові слова: | курсова робота розробка тематики вимоги до змісту курсової роботи вимоги до оформлення курсової роботи додатки | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка | 
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту курсової роботи з дисципліни «Менеджмент якості». / Укладач : Пшенична Т.М. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2025. 30 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до виконання курсової роботи містять вступ, мету та завдання курсової роботи, склад, обсяг і структуру курсової роботи, методичні рекомендації до виконання аналітичної частини, порядок захисту курсової роботи список основної та додаткової літератури, додатки. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11122 | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні_рекомендації_щодо_написання_КР – МЯ.pdf | 505,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

