Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10869
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолотнянко, Лідія Віталіївна-
dc.date.accessioned2025-04-28T07:18:58Z-
dc.date.available2025-04-28T07:18:58Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПолотнянко Л. В. Необхідність контролю вмісту мікотоксину Т2 в тканинах промислових видів риб // Екологія. Здоров’я людини. Екологічні проблеми сучасності: матеріали Всеукраїнської екологічної наук.-практ. конф., (3 квітня 2025 р.) Харків : ФК НФаУ, 2025. С. 203-205.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10869-
dc.description.abstractДослідження кількісного вмісту мікотоксину Т2 у тканинах та органах риб є важливим етапом у вивченні впливу мікроміцетів на водні екосистеми та здоров’я риб. Мікотоксини, які продукуються деякими видами грибів, можуть накопичуватися у м’язах, печінці, нирках та інших органах риб, створюючи ризики для їхньої фізіології та життєдіяльності. Для визначення вмісту мікотоксинів використовуються сучасні методи аналізу, такі як високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ) та газова хроматографія з масспектрометрією (ГХ-МС).en_US
dc.publisherХарківen_US
dc.subjectмікроміцетиen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectмікотоксиниen_US
dc.titleНеобхідність контролю вмісту мікотоксину Т2 в тканинах промислових видів рибen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полотнянко_Необхідність контролю вмісту.pdf523,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.