Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10869
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полотнянко, Лідія Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-28T07:18:58Z | - |
dc.date.available | 2025-04-28T07:18:58Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Полотнянко Л. В. Необхідність контролю вмісту мікотоксину Т2 в тканинах промислових видів риб // Екологія. Здоров’я людини. Екологічні проблеми сучасності: матеріали Всеукраїнської екологічної наук.-практ. конф., (3 квітня 2025 р.) Харків : ФК НФаУ, 2025. С. 203-205. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10869 | - |
dc.description.abstract | Дослідження кількісного вмісту мікотоксину Т2 у тканинах та органах риб є важливим етапом у вивченні впливу мікроміцетів на водні екосистеми та здоров’я риб. Мікотоксини, які продукуються деякими видами грибів, можуть накопичуватися у м’язах, печінці, нирках та інших органах риб, створюючи ризики для їхньої фізіології та життєдіяльності. Для визначення вмісту мікотоксинів використовуються сучасні методи аналізу, такі як високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ) та газова хроматографія з масспектрометрією (ГХ-МС). | en_US |
dc.publisher | Харків | en_US |
dc.subject | мікроміцети | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.subject | мікотоксини | en_US |
dc.title | Необхідність контролю вмісту мікотоксину Т2 в тканинах промислових видів риб | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Полотнянко_Необхідність контролю вмісту.pdf | 523,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.