Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатюшко, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2025-04-28T07:15:07Z-
dc.date.available2025-04-28T07:15:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМатюшко С. М. Коливання вмісту білків втканинах коропа за наявності в кормах мікотоксину Т2 // Екологія. Здоров’я людини. Екологічні проблеми сучасності: матеріали Всеукраїнської екологічної наук.- практ. конференції, (3 квітня 2025 р.) Харків : ФК НФаУ, 2025. С. 156-158.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10868-
dc.description.abstractНаявність мікотоксину Т-2 у кормах сприяє тому, що коропи не можуть ефективно використовувати поживні речовини, що впливає на загальну продуктивність рибного господарства. Оскільки білки є важливою частиною дієти та розвитку риб, обмеження їх кількості або якості негативно позначається на здоров’ї та комерційній цінності коропів. У випадку з мікотоксинами важливими є профілактичні заходи: контроль якості кормів, використання мікотоксино-поглиначів та належне зберігання кормових інгредієнтів, щоб уникнути ризику зараження корму цими токсинами.en_US
dc.publisherХарків : ФК НФаУen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectмікотоксикозen_US
dc.subjectбілковий обмінen_US
dc.titleКоливання вмісту білків втканинах коропа за наявності в кормах мікотоксину Т2en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матюшко_Коливання вмісту білків.pdf523,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.