Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10797
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Плуток, Олена Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-07T06:35:58Z | - |
dc.date.available | 2025-04-07T06:35:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т., Плуток О. Навчання процесам та апаратам харчових виробництв у сучасних умовах // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 29–30 (185–186) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка ; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2024. С. 87-91. (Серія: Педагогічні науки) | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10797 | - |
dc.description.abstract | Стрімкий розвиток харчової індустрії актуалізує проблему вибору сучасних підходів до методики навчання бакалаврів з професійної освіти в галузі харчових технологій розумінню процесів і апаратів харчових виробництв. Предметом вивчення здобувачами освіти навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є фізична сутність та теоретичні основи гідравлічних, гідромеханічних, механічних, теплових, масообмінних процесів й принципи роботи, устрій та методи розрахунків основних параметрів апаратів, які застосовуються для здійснення цих процесів, що створює теоретичну і практичну складову формування їх професійної компетентності та вимагає відповідного вибору форм і методів навчання студентів. У статті розкривається сутність та зміст інтерактивних методів навчання таких як кейс-методів, міні-проектів тощо та пропонується методика їх використання у процесі вивчення навчального предмета «Процеси і апарати харчових виробництв» студентами, що навчаються за освітньою програмою «Професійна освіта (Харчові технології)». Мета статті полягає у висвітленні адаптованості викладання дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у ЗВО до сучасних вимог. | en_US |
dc.publisher | Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Педагогічні науки; | - |
dc.subject | процеси та апарати харчових виробництв | en_US |
dc.subject | навчання студентів | en_US |
dc.subject | віртуальні моделі | en_US |
dc.subject | кейс-метод | en_US |
dc.subject | технічні екскурсії | en_US |
dc.title | Навчання процесам та апаратам харчових виробництв у сучасних умовах | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Навчання процесам та апаратам.pdf | 301,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.