Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10797
Назва: | Навчання процесам та апаратам харчових виробництв у сучасних умовах |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна |
Ключові слова: | процеси та апарати харчових виробництв навчання студентів віртуальні моделі кейс-метод технічні екскурсії |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» |
Бібліографічний опис: | Газука Т., Плуток О. Навчання процесам та апаратам харчових виробництв у сучасних умовах // Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вип. 29–30 (185–186) / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка ; голов. ред. М. О. Носко. Чернігів : НУЧК, 2024. С. 87-91. (Серія: Педагогічні науки) |
Серія/номер: | Педагогічні науки; |
Короткий огляд (реферат): | Стрімкий розвиток харчової індустрії актуалізує проблему вибору сучасних підходів до методики навчання бакалаврів з професійної освіти в галузі харчових технологій розумінню процесів і апаратів харчових виробництв. Предметом вивчення здобувачами освіти навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є фізична сутність та теоретичні основи гідравлічних, гідромеханічних, механічних, теплових, масообмінних процесів й принципи роботи, устрій та методи розрахунків основних параметрів апаратів, які застосовуються для здійснення цих процесів, що створює теоретичну і практичну складову формування їх професійної компетентності та вимагає відповідного вибору форм і методів навчання студентів. У статті розкривається сутність та зміст інтерактивних методів навчання таких як кейс-методів, міні-проектів тощо та пропонується методика їх використання у процесі вивчення навчального предмета «Процеси і апарати харчових виробництв» студентами, що навчаються за освітньою програмою «Професійна освіта (Харчові технології)». Мета статті полягає у висвітленні адаптованості викладання дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у ЗВО до сучасних вимог. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10797 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Навчання процесам та апаратам.pdf | 301,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.