Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10769| Назва: | Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних та неорганічних компонентів та мікробіологічної чистоти в сухому зразку бурштинової пудриабразиву при нормальних та суттєво порушених умовах зберігання |
| Автори: | Вороніна-Тузовських, Юлія Василівна Янченко, Віктор Олексійович Плєшаков, О. А. Усов, А. М. Савоста, І. О. |
| Ключові слова: | бурштин пудра-абразив вологість сухий залишок зберігання мікробіологічна чистота |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference «Modern Directions and Movements in Science» |
| Бібліографічний опис: | Вороніна-Тузовських Ю. В., Янченко В. О., Плєшаков О. А., Усов А. М., Савоста І. О. Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних та неорганічних компонентів та мікробіологічної чистоти в сухому зразку бурштинової пудриабразиву при нормальних та суттєво порушених умовах зберігання. Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference «Modern Directions and Movements in Science» (October 26-28, 2023). Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg. 2023. № 176. P. 167-173. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто вплив вмісту вологи на кількісну частину органічних та неорганічних складових. Наведена порівняльна характеристика показників в масовій частці сухого залишку бурштинової пудри-абразиву, за умов належного зберігання та при суттєвому їх порушенні. Проведені дослідження мікробіологічної чистоти з урахуванням дотримання умов зберігання, а також при критичних умовах. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10769 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних.pdf | 504,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.